Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

ART OF BEAUTY 

Er kan gekozen worden voor een tijdsblok van 30 of 45 minuten.

Bij binnenkomst wordt besproken waar er op dat moment behoefte aan is.

Dit kan een keuze zijn uit onderstaande massages of een combinatie daarvan.


ONTSPANNINGSMASSAGE

De klassieke, ook wel westerse massage genoemd, is vooral werkzaam op het fysieke lichaam, er wordt vooral gewerkt op de spieren door middel van knedingen en strijkingen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een olie als tussenstof. Het resultaat is een ontspanningsmassage voor de spieren, een verbeterde doorbloeding en stimulering van het zenuwstelsel.


INTEGRALE MASSAGE

De basis van iedere integrale massage is een combinatie van de oosterse drukpuntmassage en de klassieke westerse massage.

De westerse massage is vooral werkzaam op het fysieke lichaam, er wordt vooral gewerkt op de spieren door middel van knedingen en strijkingen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een olie als tussenstof. Het resultaat is ontspanning van de spieren, een verbeterde doorbloeding en stimulering van het zenuwstelsel.

Bij de drukpuntmassage met haar oorsprong in het oude China wordt er gewerkt op de meridianen, energiebanen die door ons lichaam lopen. Door drukpuntmassage worden blokkades in deze meridianen opgeheven waardoor de doorstroming verbeterd, en belemmering vermindert. Men voelt zich ontspannen en verfrist na een drukpuntmassage.


BAMBOE

De Bamboe massage zorgt voor een complete ontspanning van zowel lichaam als geest.

De combinatie van de bamboe stok, de houten stick en de aanraking van warme masserende handen zorgen ervoor dat spanningen en spierknopen verdwijnen, zodat de rust weer kan terugkeren in het lichaam.

De bloedsomloop komt op gang, wat zorgt voor meer zuurstof en voeding voor de lichaamscellen. Volledige ontspanning en een vermindering van stress en vermoeidheid in het lichaam is het resultaat.

Ondanks dat de Bamboe Massage een ontspannende massagevorm is, kan de Bamboe Massage wel erg diep werkzaam zijn. De bewegingen worden rustig uitgevoerd onder druk, waardoor deze een stuk dieper binnenkomt.

Ook een heerlijke massage voor sporters.


CUPPING

De massage is een gemoderniseerde versie van de oude traditionele Chinese cupping therapie. We kunnen met deze massage cosmetisch werken en therapeutisch.

De massage is zonder bloeduitstortingen zoals bij de traditionele cupping therapie.

Deze behandeling heeft een ontspannende en helende werking. Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid.


LOMI LOMI

Totale ontspanning (alleen dames)

Lomi Lomi is een massagetechniek die haar oorsprong heeft in Hawaii.

Het is een rustige, ritmische massage gericht op ontspanning en genezing. De massage weerspiegelt de ritmes en bewegingen van de natuur.

Het is een volledige lichaamsmassage die wordt uitgevoerd in mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volle lengte van het lichaam waarbij de masseuse ook met de onderarmen masseert.

Om de bewegingen vloeiend over te laten lopen wordt er met een ruime hoeveelheid warme olie gemasseerd.

De Lomi Lomi massage heeft een diepe werking op het spier- en zenuwstelsel en op de zintuigen. De Mana (levensenergie) stroomt naar elke plek in het lichaam waardoor vastgezette spanningen vrijkomen en een goede gezondheid wordt gestimuleerd. De massage helpt fysieke, emotionele en mentale stress los te laten, het helpt blokkades los te helen en zo de weg vrij te maken naar een energieker leven.

Na de massage voel je je als herboren.